Organisatieadvies

De druk op de zorg blijft toenemen. Daardoor kan het wenselijk zijn om veranderingen aan te brengen in het zorgproces, managementproces of andere onderdelen binnen jouw zorgorganisatie. Wij kennen de uitdagingen van de zorgsector als geen ander en hebben vaker met dit bijltje gehakt. Met het inschakelen van De Zorgstrategen kun je snel en efficiƫnt de wijzigingen realiseren.

Bij projecten en/of voor vervanging van managementleden kunnen wij jouw organisatie van dienst zijn. In goed overleg bepalen wij welke expertise noodzakelijk is.

Of het nu gaat om een stakeholder- of risicoanalyse, het uitvoeren van een interne audit of volledige implementatie en borging van een kwaliteitssysteem: wij kunnen jouw organisatie op verschillende manieren bijstaan op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Het kan lastig zijn om te (blijven) handelen conform een opgestelde missie en visie. Hoe zorg je ervoor om als eenheid te blijven werken? Hoe zorg je voor een gezamenlijke ambitie, een prettige samenwerking en voor tevreden medewerkers? De Zorgstrategen heeft een ruime ervaring met het coachen van bestuurders, maatschappen en kwaliteitsmanagers.

Veel bestuurders, directies en maatschappen vinden het prettig om een sparringpartner te hebben die onafhankelijk is en van een afstand de materie kan aanschouwen. Wij bieden een open en frisse blik, een luisterend oor en houden daarbij de context in de gaten. Dit werkt voor organisaties verhelderend en het geeft vertrouwen!

Afhankelijk van jouw vraag kunnen we samen bepalen op welk gebied wij van dienst kunnen zijn, neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Diensten

Bekijk hier ons dienstenoverzicht.

de zorgstrategen 2018 ©