Trainingen

Wil je met je team prettig samenwerken, patiënten en cliënten tevreden stellen en werken volgens de geldende wet- en regelgeving? Uit ervaring weten wij dat dit een ingewikkelde puzzel kan zijn, vooral in de complexe wereld van de zorg waar de druk vaak hoog is. Om jou en je team hierbij te ondersteunen, bieden wij trainingen aan. Wij gaan graag met je in gesprek om te achterhalen welke doelen je wilt behalen, wat huidige pijnpunten zijn en waar kansen liggen. Of je nu de kennis bij medewerkers up-to-date wilt houden of nieuwe methodieken wilt implementeren, wij zorgen voor een training op maat.

Veranderend zorgland vraagt veel van zowel organisaties als ook medewerkers. Ben je opzoek naar een hands on schakel tussen organisatie en werkvloer als het gaat om analyse en implementatie van zorgprocessen? Neem dan contact met ons op!

Wil je zorgplannen vormgeven middels een digitale weg én gebruikmaken van een gevalideerde methodiek? Omaha, maar ook Nanda is voor ons geen onbekend terrein. Voor training op inhoud en ondersteuning bij de implementatie van deze methodieken in praktische zin kun je bij ons terecht.

Om de complexer wordende zorg toch vorm te kunnen blijven geven, gaan wij vanuit een persoonlijke en laagdrempelige insteek met zorgverleners opzoek naar passende manieren. Hiervoor maken wij gebruik van eigen kennis en ervaring, de inzet van casuïstiek besprekingen, maar kenmerkend is het zoeken naar de vraag achter de hulpvraag. De hulpvraag van zowel de cliënt of patiënt, maar zeker ook de vraag de leeft bij het team die de zorg biedt.

Vanaf 25 mei 2018 moet de nieuwe Europese privacyrichtlijn Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) geïmplementeerd zijn binnen organisaties. De impact van de privacywetgeving op het dagelijks werk van medewerkers is groot. Het is van belang dat medewerkers op de hoogte zijn wat er van hen wordt verwacht. Wat moeten ze anders doen en wanneer en waarom is dat zo?

Wij kunnen jou helpen om bewustwording te creëren bij medewerkers. Samen kunnen we een training samenstellen zodat medewerkers kennis opdoen over, zich bewust worden van de nieuwe privacywetgeving en waarin ruimte is voor praktische vragen.

Diensten

Bekijk hier ons dienstenoverzicht.

De Zorgstrategen 2023 ©