Specialisten zorg en welzijn

Gezocht: bevlogen en betrokken specialisten zorg en welzijn!

Wij zijn op zoek naar bevlogen en betrokken professionals met passie voor zorg en welzijn.
Jij bent op zoek naar een organisatie die zich qua werkomstandigheden en ambities duidelijk onderscheidt van andere organisaties.
Onze klant is op zoek naar praktische oplossingen voor problemen waar zijn organisatie voor staat om zo nog succesvoller te worden.

Indien je bij ons solliciteert heb je de eerste stap gezet naar persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door de nauwe samenwerking met zowel collega’s als klanten krijg je volop de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.  Daarnaast zoeken wij jou om ons te inspireren en uit te dagen om De Zorgstrategen te blijven ontwikkelen.  Door samen te werken en van elkaar te leren, helpen we organisaties en onszelf vooruit!

Zelfstandig opdrachten leiden, successen (groots) vieren met collega’s én een glimlach toveren op het gezicht van onze klanten. Zo ziet je baan als specialist erbij ons uit.

Bij ons leer je door te doen: vanaf dag één krijg jij je eigen opdrachten. Op deze manier kun je je strategisch, analytisch en persoonlijk ontwikkelen. Als junior specialist leer je veel van senior specialisten. Maar andersom óók: wij leren veel van jouw frisse ideeën en vernieuwende aanpak. Dit betekent dat je meehelpt aan de ontwikkeling en groei van De Zorgstrategen.

Bij ons krijg je veel vrijheid, maar daarbij verwachten we maximale zelfstandigheid. Enkel op de vrijdag verwachten wij jou op kantoor: samen gaan we op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten en natuurlijk is er ruimte om successen te delen en vieren!

Word jij onze collega?

Ben jij klantgericht, communicatief vaardig, weet je mensen te motiveren en houd je van een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou, stuur je CV en motivatie naar mark@dezorgstrategen.nl. Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken!

 

 

Stagemogelijkheden

Ben jij op zoek naar een plek waar je je zowel professioneel als persoonlijk kunt ontwikkelen tijdens je studie? Ben jij zelfstandig, ambitieus en bevlogen? Een stage bij ons biedt jou de kans om kennis te maken met het werkveld. Onze organisatie is erg divers, waardoor er talloze uitdagende mogelijkheden zijn voor een stage.

Je krijgt de mogelijkheid om nieuwe producten en workshops te ontwikkelen, te ondersteunen bij workshops en samen te werken met specialisten aan de uitvoering van hun opdracht. Op deze manier maak je kennis met alle onderdelen van bedrijfsvoering en leer je kennis en vaardigheden toe passen in de dagelijkse praktijk.

Tijdens jouw stage word je begeleid door een van onze ervaren specialisten, daarbij hebben we ook oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We zorgen er samen voor dat we het beste uit jezelf en De Zorgstrategen haalt.

Word jij onze collega?

Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken binnen een jong en gezellig team en wil je een bijdrage leveren aan ons werk? Dan kijken wij er naar uit om kennis te maken, stuur je CV en motivatie naar mark@dezorgstrategen.nl

De Zorgstrategen 2023 ©