Competenties en talenten inzetten

Als je een team succesvol wilt laten samenwerken, begin dan eerst bij het in kaart brengen welke mensen er onderdeel van het team uitmaken. Wat kunnen zij? Welke competenties en talenten hebben ze? Wat kunnen ze nog niet, maar zouden ze wel graag willen?

Diversiteit in teams

Inzicht in elkaars unieke kracht is een waardevol element binnen samenwerking. Ieder individu heeft zijn eigen drijfveren, talenten en persoonlijkheid. Feit is dat je als team meer bereikt wanneer er oog is voor diversiteit. Dit betekent benieuwd zijn naar wat de ander drijft. Resultaten boeken door oog te hebben voor ieders competenties en talent.

Wil je competenties en talenten ontdekken? Neem contact op!

Wil jij weten wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je deze meer kunt benutten? Hoe je beter kan communiceren met je collega? Welke bedrijfscultuur en werkomgeving het meest passend is? Hoe je miscommunicatie kunt voorkomen? Waarom de een door feiten wordt overtuigd terwijl de ander vooral luistert naar wat het gevoel ingeeft? Of waarom je altijd vanzelf leiding neemt?

Met de Talent-Profielen Analyses van NSE dynamicals kunnen we een objectief inzicht krijgen in de competenties en talenten en in het verbeterpotentieel van medewerkers en teams. Op deze manier haal je meer rendement uit jouw medewerkers en teams.

De Zorgstrategen 2023 ©