Groei van medewerkers en organisatie

Inzicht in het verbeterpotentieel van jouw medewerkers!

De Zorgstrategen draagt graag bij aan de vooruitgang van medewerkers en organisaties. Wij geven adviezen op maat waarbij onze workshops en trainingen ondersteuning kunnen geven.

Met de professionele analyses van NSE Dynamicals kunnen we een objectief inzicht krijgen in het verbeterpotentieel van medewerkers, waardoor je uiteindelijk meer rendement uit jouw medewerkers en organisatie haalt.

De Talent-Profielen Analyses van NSE Dynamicals maakt de identiteit, het vermogen om te communiceren en de behoeftes van de huidige medewerkers en toekomstige medewerkers transparant. Je krijgt inzicht in wat een medewerker drijft, beweegt en motiveert. Maar dat is niet het enige. Het geeft ook inzicht hoe een medewerker communiceert en hoe je kunt helpen bij het verbeteren van de communicatie en samenwerking met anderen. Bijvoorbeeld in werving en selectie, functionerings- en/of beoordelingsgesprekken, en (team)ontwikkeling, maar ook bij leiderschap, strategievormingen en conflicthantering.

De Talent-Profielen Analyses van NSE Dynamicals bestaan uit de volgende analyses:

Ieder mens heeft een mix van verschillende sociale stijlen in zich. De sociale stijl analyse helpt ieder mens haar talenten te ontdekken en vooral hoe ze optimaal te benutten met als resultaat: een verbeterde communicatie met de juiste instrumenten en patronen bij de juiste persoonlijkheid passend.

Communicatie kent twee kanten: de kenmerken van jouw communicatiestijl en de stijl van degenen met wie je communiceert. Hoe krijg je inzicht in de sterke communicatieve eigenschappen en die eigenschappen die je soms tot ‘contraproductief’ gedrag brengen? En hoe versterk je met die kennis jouw communicatie inzicht en (v)aardigheden? Maar ook hoe communiceert een medewerker en hoe kun je helpen bij het verbeteren van die communicatie? De communicatie stijl analyse maakt dit inzichtelijk.

Dit unieke instrument geeft inzicht in motivatiefactoren waar de medewerker gevoelig voor is en zich waarschijnlijk ook meer op wil ontwikkelen.
Is iemand blij en gemotiveerd in zijn werk? Welke motiverende of demotiverende factoren helpen of hinderen het werk? Heeft een medewerker een team nodig of kan er zelfstandig worden gewerkt? Zijn er vooral financiële motieven of behoeftes? De motivatie-analyse is een instrument waarmee in de loop van een jaar objectieve meting plaats kan vinden.

De Zorgstrategen 2023 ©