Suzanne de Boer

Specialisaties
  • Ondersteuning van organisaties op zorginhoud en zorgprocessen;
  • Opzetten van (thuis)zorgteams;
  • Taakvolwassen teams;
  • Implementeren van kwaliteitskaders.
Over Suzanne

Suzanne de Boer is in 2017 gestart bij De Zorgstrategen en is werkzaam als coach en consultant voor de (in)directe zorgprocessen. Suzanne houdt zich binnen De Zorgstrategen met name bezig met ondersteuning van organisaties op zorginhoud en zorgprocessen. Dit doet zij door fysiek op de werkvloer mee te kijken en mee te draaien in teams. Vanuit hier maakt zij knelpunten in zorgprocessen inzichtelijk, welke zij middels coaching probeert aan te pakken.

Suzanne heeft de opleiding HBO-V gevolgd, waarna zij in 2005 als verpleegkundige is gaan werken in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Inmiddels heeft Suzanne als verpleegkundige behoorlijk wat ervaring opgedaan, waarbij zij zowel intramuraal als extramuraal heeft gewerkt. Tevens heeft zij in 2012 de opleiding tot docent verpleegkunde afgerond. Door deze opleidingen en werkervaring heeft Suzanne ook op het gebied van organisatie- en bedrijfsvoering inmiddels de nodige bagage in haar rugzak.

“Kennis opdoen en overdragen is iets wat mij energie geeft. Ik vind het leuk om met en van elkaar te leren!”

Naast haar werkzame bestaan, is Suzanne moeder van een prachtige zoon Quinten. In haar vrije tijd vindt zij het belangrijk om haar sociale contacten te onderhouden, vrienden en familie zijn een zeer belangrijk deel van haar leven. Ook muziek maken en luisteren geeft haar energie, een fijne manier om te ontspannen!

De Zorgstrategen 2023 ©