RI&E in één dagdeel!

Veilig en gezond aan het werk

Een actuele risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) draagt bij aan een een gezonde en veilige werkplek. Ondernemers lopen risico, dat weet je als geen ander. De RI&E helpt op een gestructureerde manier risico’s in beeld te brengen en maatregelen te nemen. Het bestaat eigenlijk uit twee dingen: een LIJST met alle (veiligheids- en gezondheids) risico’s in uw bedrijf, en een PLAN voor het oplossen ervan.

De RI&E is al sinds 1 januari 1994 verplicht voor alle werkgevers (uitgezonderd ZZP’ers). Het plan van aanpak is een verplicht onderdeel van de RI&E. Dat staat in de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet). Daarnaast moet de RI&E altijd actueel zijn.

In onze workshop RI&E in één dagdeel krijg je uitleg over de RI&E en specifiek over arbothema’s in de zorg. Daarna gaan we meteen aan de slag: aan het eind van de workshop ga je naar huis met alle bagage om de RI&E uit te voeren!

Doel Actuele RI&E en plan van aanpak
Voor wie? Alle zorgorganisaties die op dit moment nog geen actuele RI&E hebben
Programma
  • Algemene informatie RI&E en Arbowetgeving
  • Arbothema’s in de zorg
  • Uitleg werking RI&E instrumenten
  • Uitvoering RI&E
  • Plan van aanpak opstellen
  • Afronding
Datum 7 november 2019: 16.00 – 20.00uur
Duur 4 uur
Kosten €197,- excl. BTW
Inclusief koffie, thee, water en lunch.
Locatie Enschede, De Zorgstrategen
Voorbereiding   Oude RI&E meenemen en/of nieuwe aanschaffen.

Via de branchevereniging is het juiste RI&E instrument te verkrijgen. Er kunnen kosten aan zijn verbonden afhankelijk van de branche.

Inschrijven voor deze workshop?

Stuur een mail naar anne@dezorgstrategen.nl

De Zorgstrategen 2023 ©